top of page

ארטיק גלידה דל פחמימה קיטו לקיץ

  • תמונת הסופר/ת: Tal Meiri
    Tal Meiri
  • 12 ביולי 2023
  • זמן קריאה 1 דקות


עוד מתכון פשוט, מהיר ומפנק שמתאים לחום הקיץ המייגע. כבר אמרתי שאני אוהבת חורף?

מתכון וורסטילי ומתאים לכולםםםםם.

כמו שאר המתכונים בספר בישול טבעי - מתכונים דלי פחמימה וקטוגניים.


להנאתכם המתכון. מחכה לשיתופים, תיוג ותמונות של מה שהכנתם 🤍



שלגונים ארטיקים גלידוניות דלות פחמימה

חומרים:

150 גרם תותים טריים קצוצים מחולקים

100 גרם מסקרפונה

50 גרם שמנת להקצפה (שימו לב שכתבתי גרם ולא מ"ל - יותר נוח לשקול הכל)

50 גרם אבקת חלבון לייצוב.

40 גרם אריתרטול טחון לאבקה (אפשר להתחיל בלי ולהמתיק לפי טעם אישי).

2 כפות לימון סחוט


אופן ההכנה:

  1. גרסת החיים עצמם: טוחנים יחד את כל החומרים ומוזגים את המסה לתבנית ייעודית.

  2. גרסת האינסטוש המושקעת: שמים בצד כ 50 גרם תותים וקוצצים אותם גס. את שאר החומרים טוחנים יחד. מוסיפים את התותים הקצוצים ומוזגים את המסה לתבנית ייעודית.

  3. מעבירים למקפיא לשלוש שעות לפחות.


*אין תבנית ארטיקים? תמזגו את המסה לתבנית קטנה ופרסו לקוביות אחריי הקפאה.

*אפשר להוסיף טעמים של תמצית או גרגירי וניל / קפה / חמאת שקדים / חמאת פיסטוק / אבקות חלבון בטעמים… הבנתם.

*אפשר לקשט עם שקדים קלויים / שוקולד מומס / שוקולד מגורר / פירות יער שונים.

פוסטים אחרונים

הצג הכול
שוק טלה בתנור

שוק טלה בתנור צילום: יולי לוביש שוק טלה, נתח בשר מלא טעם המגיע מחלקו האחורי של הטלה. העצם מוסיפה לנתח עסיסיות וטעמים עמוקים של הטלה בעת...

 
 
 

תגובה אחת


Shmulik Shnoll
Shmulik Shnoll
24 באפר׳ 2024

נשמע מעולה.

מה זה אבקת חלבון לייצוב? זה טבעי או משהו מעובד?

לייק
Post: Blog2_Post
bottom of page