top of page
  • תמונת הסופר/תTal Meiri

עוד רגע פסח...



לקראת חג הפסח שמאתגר אותנו שוב מאז פרוץ המלחמה בשאלת החירות, הביחד, הלבד והבית אני רוצה לשתף במתכונים זמינים ונגישים: ליחצו כאן. כיתבו לי אם יש לכם שאלות או מחשבות. אשמח מאד לעזור אם אוכל.


אם עדיין לא התארגנתם על מתנות, תדעו שספר הבישול - מתכונים דלי פחמימה וקטוגניים

בהנחה של  10% לקראת החג עם קופון: פסח

ואפשר למצוא אותו פה.


שכולם ישובו במהרה ונתחיל במלאכת השיקום על כך היבטיו ♡

בסוף בסוף יש גם מתכון.



רגע... יש גם מתכון - לחמניות קוטג’ קיטו 

חומרים:

150 גרם קוטג' 12% שומן 

1 ביצה 

120 גרם קמח שקדים

10 גרם קמח קוקוס

35 גרם אבקת חלבון  

1 כף שטוחה אבקת אפייה

קורט מלח 


טופינג לקישוט ותיבול: 

חמאה ממומסת / שמן זית / ביצה טרופה 

לפזר מעל שומשום / זעתר / אבקת שום או כל תיבול אהוב 


אופן ההכנה: 

  1. מחממים את התנור ל 170 מעלות טורבו.

  2. מערבבים את כל החומרים (מלבד הטופינג) בבלנדר עד למסה אחידה. 

  3. בתבנית מאפינס יוצקים את המסה קצת מעל אמצע השקע.

  4. מושחים בשמן זית/חמאה או ביצה טרופה ומתבלים מעט בתיבול אהוב. 

  5.  אופים למשך 25 דקות ומצננים היטב. 


לחמניות קוטג' קיטו
לחמניות קוטג' קיטו


137 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
Post: Blog2_Post
bottom of page