top of page

לחמניית שקדים בדקה וחצי

  • תמונת הסופר/ת: Tal Meiri
    Tal Meiri
  • 13 באפר׳ 2023
  • זמן קריאה 1 דקות

קיבלתי בקשות ללחם לפסח. אני חייבת להודות שאין לי תשוקה גדולה באופן אישי לגירסה דלת פחמימה או קטוגנית ללחם. למרות זאת, אני מבינה לגמרי את הגעגועים והצורך ומכבדת את הבקשה.


לפניכם מתכון פשוט שלוקח דקה וחצי לבסיס ועוד כמה דקות קלייה לשדרוג. יש למתכון מליון גירסאות בכל שפה אפשרית על גבי הרשת. תיצרו את הגירסה האהובה עליכם.

ree

לחמניית שקדים בדקה וחצי

חומרים:

1 ביצה

3 כפות קמח שקדים

1/2 כפית אבקת אפיה

1/4 כפית קסנטן גאם / 1 כף פשתן טחון / 1 כף קמח קוקוס

1 כף מים

*אפשר לגוון עם שומשום, תיבול יבש וגרעינים למיניהם

אופן ההכנה:

1. לערבב את כל המרכיבים בקערה או קופסת זכוכית קטנה בקוטר של לחמניית המבורגר.

2. לחמם במיקרו דקה וחצי

3. להפוך את הקערה על קרש חיתוך, לפרוס באמצע לרוחב לשתי פרוסות.

4. לקלות עם שמן זית או חמאה במחבת חמה - ומפה לאכול באיזה אופן שתבחרו כפרוסה או סנדביץ.


בתמונה תוכלו לראות סנדביץ עם חמאה, נקניק ונבטי כרישה נפלאים ולצידם קורנישונים מוחמצים.


לעוד מתכונים מוזמנים להזמין את ספר הבישול:
ree


 
 
 

פוסטים אחרונים

הצג הכול
שוק טלה בתנור

שוק טלה בתנור צילום: יולי לוביש שוק טלה, נתח בשר מלא טעם המגיע מחלקו האחורי של הטלה. העצם מוסיפה לנתח עסיסיות וטעמים עמוקים של הטלה בעת...

 
 
 

תגובות


Post: Blog2_Post
bottom of page