top of page
  • תמונת הסופר/תTal Meiri

חמאת שום קונפי ועשבי תיבול



היו לי תוכניות הבוקר לסיור מעניין אבל נאלצתי להמתין בבית בגלל שינוי לא צפוי.

יצאתי לגינה ובמקום לנכש עשבים ביעילות חזרתי עם חופן כוסברה ובצל ירוק שמיד ששודכו לשום קונפי וחמאה טובה.

אני מאד אוהבת להכין מגוון צנצנות שמשדרגות בכפית או שתיים את המנות. אף אחת מהן לא דורשת עבודה קשה והתמורה שהן נותנות שוות כל דקת השקעה.

לצד שום הקונפי ועוד כמה צנצנות מעניינות, הוספתי לאוסף חמאה מתובלת.



חמאת שום קונפי ועשבי תיבול

חומרים:

1 כף שום קונפי - מהספר שלי עמודים 15-16.

200 גרם חמאה רכה בטמפ' החדר 

חופן עירית או בצל ירוק

חופן כוסברה

1 כפית מלח גס

1/4-1/2 כפית פלפל שחור גרוס 


אופן ההכנה:

  1. מכינים שום קונפי (עמוד 15-16).

  2. מכניסים למעבד מזון 1 כפות של שום ללא השמן מעבדים את שיני השום קונפי, חמאה, עשבי התיבול, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה. 

  3. מעבירים לכלי זכוכית ומאחסנים במקרר. 

פוסטים אחרונים

הצג הכול
Post: Blog2_Post
bottom of page