קיבלתי בקשות ללחם לפסח. אני חייבת להודות שאין לי תשוקה גדולה באופן אישי לגירסה דלת פחמימה או קטוגנית ללחם. למרות זאת, אני מבינה לגמרי את הגעגועים והצורך ומכבדת את הבקשה.
לפניכם מתכון פשוט שלוקח דקה וחצי לבסיס ועוד כמה דקות קלייה לשדרוג. יש למתכון מליון גירסאות בכל שפה אפשרית על גבי הרשת. תיצרו את הגירסה האהובה עליכם.
לחמניית שקדים בדקה וחצי
חומרים:
1 ביצה
3 כפות קמח שקדים
1/2 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית קסנטן גאם / 1 כף פשתן טחון / 1 כף קמח קוקוס
1 כף מים
*אפשר לגוון עם שומשום, תיבול יבש וגרעינים למיניהם
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל המרכיבים בקערה או קופסת זכוכית קטנה בקוטר של לחמניית המבורגר.
2. לחמם במיקרו דקה וחצי
3. להפוך את הקערה על קרש חיתוך, לפרוס באמצע לרוחב לשתי פרוסות.
4. לקלות עם שמן זית או חמאה במחבת חמה - ומפה לאכול באיזה אופן שתבחרו כפרוסה או סנדביץ.
בתמונה תוכלו לראות סנדביץ עם חמאה, נקניק ונבטי כרישה נפלאים ולצידם קורנישונים מוחמצים.
לעוד מתכונים מוזמנים להזמין את ספר הבישול:
Comments