top of page
  • תמונת הסופר/תTal Meiri

רול חביתה - כריך מלכותי

תמיד כששואלים אותי איך מתחילים לאכול תזונה קטוגנית - דל פחמימה, התשובה שלי תהיה: את הארוחה הראשונה תתחילו עם ביצים. כשהגוף יהיה שבע ורגוע תתכננו את הארוחה הבאה.


אחת המנות האהובות, המשביעות והמגוונות היא רול חביתה.

המנה מתאימה לנשיאה מחוץ לבית ומאפשרת מקסימום אבות מזון, שובע ורוגע לאורך זמן במינימום מאמץ ולרוב גם במינימום חומרים והוצאות.




חומרים:

(ל-1 רול אחד במחבת בקוטר 26-28 ס"מ)

3 ביצים קורט מלח 2 כפות שמן MCT


טעים עם: אבוקדו / נקניק / גבינות שמנות / שאריות בשר ועלים ירוקים / מיונז ביתי וכל מה שתוכלו לדמיין או לחשוק בו.


אופן ההכנה:

  1. שמים את השמן במחבת ומחממים על להבה בינונית.

  2. טורפים את הביצים עם המלח ושופכים בכל סבב מעט מהביצים עד לכיסוי מוחלט של המחבת. הופכים ומעבירים לצלחת. חוזרים על התהליך עם שאר הביצים הטרופות.

  3. משאירים את החביתות כמה דקות בטמפרטורת החדר להתייצבות.

  4. ממלאים: מניחים את רול החביתה על נייר אפייה, מניחים באמצע כל מילוי שאוהבים ומגלגלים את נייר האפייה לכיוון האמצע כשהוא עוטף את רול החביתה. חותכים באמצע כך שהנייר משמש כעטיפה ושומר על המילוי. כך ניתן גם לארוז בשקית או בקופסת אוכל ללא דליפות.





488 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
Post: Blog2_Post
bottom of page