top of page

נא של העונה

  • תמונת הסופר/ת: Tal Meiri
    Tal Meiri
  • 20 ביוני 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

איך מחזירים אהבה ליבולי הגינה?

לקראת סוף עונת האבוקדו ובשיא פריחת הפטל בגינה, אני מתענגת על שילוב של השניים.

השמנוניות אל מול החמיצות.

הזוהר הירוק אל מול הצבע החזק והעמוק של הפטל.

האופן שהם מספקים אותי והדג הוא רק תירוץ (מעולה דרך אגב) לשאת את שניהם יחד ולספק חלבון קריר וטעים בדיוק להתחממות העונתית.


ree

נא של העונה: פילה דג ים טרי, נא - ללא עור חתוך לקוביות או פרוסות דקות (בגודל ביס)

כוס כוסברה / פטרוזליה / או שניהם קצוצים גס

1 כף עלי זעתר טרי (אזוב)

1/4 כוס שמן זית משובח

חצי אבוקדו טרי

מלח

פלפל שחור גרוס

1/2 לימון סחוט - אפשר להתחיל עם פחות ולטעום


5 פטלים



אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים בעדינות בקערה.

  2. מוסיפים את הפטלים בסוף ומטמיעים אותם בעדינות בקערה לביס מפתיע.



פוסטים אחרונים

הצג הכול
שוק טלה בתנור

שוק טלה בתנור צילום: יולי לוביש שוק טלה, נתח בשר מלא טעם המגיע מחלקו האחורי של הטלה. העצם מוסיפה לנתח עסיסיות וטעמים עמוקים של הטלה בעת...

 
 
 
Post: Blog2_Post
bottom of page