עבר המון זמן מאז שאכלתי חצילים. אין לי משיכה טבעית אליהם ולרוב אני שוכחת שהם קיימים.
הבוקר ביקשו ממני ארוחת שניצלים. אז לצד השניצלים, המטבוחה והסלט החלטתי לנסות משהו חדש.
*בגרסה הכשרה תוכלו להשתמש רק בקמח שקדים ו/או קצת קמח קוקוס לגיבוש.
צ׳יפס חציל/זוקיני
חומרים:
חציל קטן-בינוני חתוך לאצבעות
1 כף שטוחה פפריקה
1 כף גדושה הצ׳ימיצ׳ורי של איילת
מלח שום לימוני
1 ביצה
1/2 כוס קמח שקדים
1/2 כוס פורק פנקו - לגרסה כשרה אפשר קצת קמח קוקוס או בלי בכלל.
שמן זית
חצי לימון
אופן ההכנה:
מערבבים את החציל החתוך עם התבלינים והביצה
באותה קערה מוסיפים את הפירורים
משטחים על מגש תנור מחופה נייר אפיה ומזלפים שמן זית מעל.
מכניסים לתנור חם בטורבו 220 מעלות כ 15 דקות. בודקים אם צריך יותר.
כשמצננים על השיש לסחוט חצי לימון על הכל.
לעוד מתכונים דלי פחמימה המתאימים לתזונה קטוגנית, למי שלא אוכל גלוטן, רוצה להפחית בסוכר או סתם חובב אוכל טוב.
Comments