חמאת שמן זית היא השילוב המושלם בין השומניות הממכרת של חמאה, הטעם הנפלא של והיתרונות של שמן הזית. לצידם יש את הנוחות בהוצאת החמאה מהמקרר והיכולת להשתמש בה באופן מידי בגלל המרקם הקרמי שנוצר.
חמאת שמן הזית יכולה לשמש כבסיס למאכלים מתוקים ומלוחים.
אם בכל זאת תרצו להוסיף עשבי התיבול, אני ממליצה לפני הגשה ולשמור על צנצנת בסיסית שמתאימה להכל. תהנו מהטעם העדין והמעניין 💛
חומרים:
חמאת שמן זית
200 גרם חמאה טובה מרוככת מחוץ למקרר
300 גרם שמן זית איכותי
1 כפית מלח גס
אופן ההכנה: 1. מערבבים את החמאה, שמן הזית והמלח כמה שניות לאיחוד המסה על ידי בלנדר מוט עם ראש הקצפה או במיקסר או פיתוח שרירי הזרוע.
2. מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר.
Commenti