תכירו את תוצר האהבה בין הבחירה בבריאות, למקצוע הטיפולי שבו אני עוסקת ולאהבה הגדולה לבישול. וכמו שאר הילדים שלנו, גם את הספר הזה לא יכולתי להביא בלי יוסי ♡
ובכל זאת, למי שלא מכיר אספר סיפור ארוך דרך סיפור קצר.
גיליתי במקרה בגיל צעיר מידי (37) שאני טרום סכרתית, מושג שמקטין את הסיטואציה - זוהי סכרת בתחילת דרכה.
בעקבות האבחנה יצאתי לדרך שמתמקדת באיכות חיים, אריכות ימים ובריאות. גיליתי לראשונה את הקשר החזק בין איכות חומרי הגלם ומה שאנחנו אוכלים לאיך אנחנו מתנהלים ביומיום באופן פיסי ורגשי.
בספר קיטו זה (ראשון מבין כמה שעתידים לצאת כסדרה) 32 מתכונים קלים וברורים לבשלנים מתחילים וותיקים. כל אחד מהם מתאים לתזונה קטוגנית, תזונת פליאו, לנמנעים מגלוטן, סוכרתיים, ולמעשה - לכל מי שחפץ ליישם שיטות בישול טבעיות ובריאות.
בכל פרק - מהראשונות ועד לקינוחים - תמצאו מנות ביתיות למגוון חשקים, מועדים והעדפות: מנות רושם אלגנטיות לאירוח, ליום ארוך מחוץ לבית, בראנצ'ים, קלאסיקות משפחתיות שגם ילדים אוהבים, ולקינוח - ביסים מתוקים. בנוסף תהנו מטיפים לארגון ויצירת מזווה דל פחמימה, כללי זהב להצלחה בטוחה, והמלצות לשידוך טעים בין מנות החוברת.
שתפו את האהובים שלכם, שתפו את מי שזה יכול להתאים לו, בשלו ותקראו לי בתיוג לבוא לראות איך יצא.
האם המתכונים בספר תחת התגית -כשר ...כלומר שאין בו בישול בשר וחלב או בשר שאינו כשר ....
סליחה מראש על השאלה...
בכל מקרה בהצלחה רבה כייף לראות שיוצרים ,מחדשים ומשתפים ידע עצום וכל כך מדוייק כמו שלך ...