מודה אני על שיעור בגמישות מחשבתית ורגשית ♡
כבר תקופה ארוכה מבקשים ממני סדנת מאפים דלי פחמימה. ואני... מתחמקת.
כל מי שמכיר אותי שומע ממני ״קודם כל אוכל עד שובע״
ומצד שני אני אופה.
אומנם אני לא אוכלת ביומיום מאפים וקינוחים אבל יש לי ילדים בבית שנהנים מהגיוון, הטעמים והמרקמים.
בסדנאות אני מלמדת קצת תוך שאני משתפת שבשביל לעשות שינוי ולהטמיע, צריך לאמץ תזונה נקייה יותר ומידי פעם אפשר לשלב ולהנות מאקסטרות.
אז מה השתנה?
לפני זמן מה, פנתה אלי אמא לילד שמאובחן עם רגישות לגלוטן והם מאד מקפידים על דל פחמימה עד כמה שאפשר בגלל הקשר בין צליאק והסיכון לפתח סכרת / מחלות מטבוליות.
בשיחה היא אמרה לי שהדרך שלה לקבל את הכלים האלו לא חייבת לבוא בניגוד לדרך שלי ללמד את הכלים שלי.
שתקתי, בהסכמה.
הרי אם לימדתי משהו שיעזור להם להתמיד, להבריא, לשפר את איכות החיים זה לא אומר שאנחנו חייבות להיות באותהתזונה. זה לא הכל או כלום.
יש מנעד גדול של אוכלוסיות שיכולות להנות בדרכן ובשילוב אישי במאכלים דלי פחמימה בריאים, איכותיים וטעימים.
כל בית שיאמץ משהו אחד כבר עשה שינוי לטובה.
אני אתן מה שאתן מכל הלב, היא תיקח מה שתיקח אל תוך הלב והבטן.
גם אתם מוזמנים, הפרטים לסדנת מאפים דלי פחמימה מלוחים ומתוקים ♡
חומרי הגלם שנשתמש בהם בסדנה:
קמח שקדים, קמח קוקוס, חמאת שקדים, גבינות איכותיות עתירות שומן 25% ומעלה, שמנת, חמאה, ביצים, ירקות ופירות יער ותותים.
ותמיד יש עוד הפתעות שאני שולפת.
סדנת האפייה הבאה תתקיים ביום שישי 4.3.22 בשעה 0930-1230
אכין מספר מאפים מלוחים ומתוקים דרך כל השלבים, אלמד את הטכניקות ואתם תהנו מארוחת בוקר עשירה ומתכונים נהדרים.
לפרטים והרשמה:
Comments