top of page
  • תמונת הסופר/תTal Meiri

נא של העונה

איך מחזירים אהבה ליבולי הגינה?

לקראת סוף עונת האבוקדו ובשיא פריחת הפטל בגינה, אני מתענגת על שילוב של השניים.

השמנוניות אל מול החמיצות.

הזוהר הירוק אל מול הצבע החזק והעמוק של הפטל.

האופן שהם מספקים אותי והדג הוא רק תירוץ (מעולה דרך אגב) לשאת את שניהם יחד ולספק חלבון קריר וטעים בדיוק להתחממות העונתית.



נא של העונה: פילה דג ים טרי, נא - ללא עור חתוך לקוביות או פרוסות דקות (בגודל ביס)

כוס כוסברה / פטרוזליה / או שניהם קצוצים גס

1 כף עלי זעתר טרי (אזוב)

1/4 כוס שמן זית משובח

חצי אבוקדו טרי

מלח

פלפל שחור גרוס

1/2 לימון סחוט - אפשר להתחיל עם פחות ולטעום


5 פטלים



אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים בעדינות בקערה.

  2. מוסיפים את הפטלים בסוף ומטמיעים אותם בעדינות בקערה לביס מפתיע.



237 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
Post: Blog2_Post
bottom of page