top of page
  • תמונת הסופר/תTal Meiri

ארטיק גלידה דל פחמימה קיטו לקיץ



עוד מתכון פשוט, מהיר ומפנק שמתאים לחום הקיץ המייגע. כבר אמרתי שאני אוהבת חורף?

מתכון וורסטילי ומתאים לכולםםםםם.

כמו שאר המתכונים בספר בישול טבעי - מתכונים דלי פחמימה וקטוגניים.


להנאתכם המתכון. מחכה לשיתופים, תיוג ותמונות של מה שהכנתם 🤍



שלגונים ארטיקים גלידוניות דלות פחמימה

חומרים:

150 גרם תותים טריים קצוצים מחולקים

100 גרם מסקרפונה

50 גרם שמנת להקצפה (שימו לב שכתבתי גרם ולא מ"ל - יותר נוח לשקול הכל)

50 גרם אבקת חלבון לייצוב.

40 גרם אריתרטול טחון לאבקה (אפשר להתחיל בלי ולהמתיק לפי טעם אישי).

2 כפות לימון סחוט


אופן ההכנה:

  1. גרסת החיים עצמם: טוחנים יחד את כל החומרים ומוזגים את המסה לתבנית ייעודית.

  2. גרסת האינסטוש המושקעת: שמים בצד כ 50 גרם תותים וקוצצים אותם גס. את שאר החומרים טוחנים יחד. מוסיפים את התותים הקצוצים ומוזגים את המסה לתבנית ייעודית.

  3. מעבירים למקפיא לשלוש שעות לפחות.


*אין תבנית ארטיקים? תמזגו את המסה לתבנית קטנה ופרסו לקוביות אחריי הקפאה.

*אפשר להוסיף טעמים של תמצית או גרגירי וניל / קפה / חמאת שקדים / חמאת פיסטוק / אבקות חלבון בטעמים… הבנתם.

*אפשר לקשט עם שקדים קלויים / שוקולד מומס / שוקולד מגורר / פירות יער שונים.

281 צפיותתגובה 1

פוסטים אחרונים

הצג הכול

1 Comment


נשמע מעולה.

מה זה אבקת חלבון לייצוב? זה טבעי או משהו מעובד?

Like
Post: Blog2_Post
bottom of page