top of page

ארטיק גלידה דל פחמימה קיטו לקיץ

תמונת הסופר/ת: Tal MeiriTal Meiri


עוד מתכון פשוט, מהיר ומפנק שמתאים לחום הקיץ המייגע. כבר אמרתי שאני אוהבת חורף?

מתכון וורסטילי ומתאים לכולםםםםם.

כמו שאר המתכונים בספר בישול טבעי - מתכונים דלי פחמימה וקטוגניים.


להנאתכם המתכון. מחכה לשיתופים, תיוג ותמונות של מה שהכנתם 🤍



שלגונים ארטיקים גלידוניות דלות פחמימה

חומרים:

150 גרם תותים טריים קצוצים מחולקים

100 גרם מסקרפונה

50 גרם שמנת להקצפה (שימו לב שכתבתי גרם ולא מ"ל - יותר נוח לשקול הכל)

50 גרם אבקת חלבון לייצוב.

40 גרם אריתרטול טחון לאבקה (אפשר להתחיל בלי ולהמתיק לפי טעם אישי).

2 כפות לימון סחוט


אופן ההכנה:

  1. גרסת החיים עצמם: טוחנים יחד את כל החומרים ומוזגים את המסה לתבנית ייעודית.

  2. גרסת האינסטוש המושקעת: שמים בצד כ 50 גרם תותים וקוצצים אותם גס. את שאר החומרים טוחנים יחד. מוסיפים את התותים הקצוצים ומוזגים את המסה לתבנית ייעודית.

  3. מעבירים למקפיא לשלוש שעות לפחות.


*אין תבנית ארטיקים? תמזגו את המסה לתבנית קטנה ופרסו לקוביות אחריי הקפאה.

*אפשר להוסיף טעמים של תמצית או גרגירי וניל / קפה / חמאת שקדים / חמאת פיסטוק / אבקות חלבון בטעמים… הבנתם.

*אפשר לקשט עם שקדים קלויים / שוקולד מומס / שוקולד מגורר / פירות יער שונים.

443 צפיותתגובה 1

פוסטים אחרונים

הצג הכול

1 Comment


Shmulik Shnoll
Shmulik Shnoll
Apr 24, 2024

נשמע מעולה.

מה זה אבקת חלבון לייצוב? זה טבעי או משהו מעובד?

Like
Post: Blog2_Post
bottom of page